Sea-Safe is een gerenommeerd Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van reddingsvlotten. Sea-Safe maakt reddingsvlotten die voor zowel kust- als oceaanvaart geschikt zijn.

  • Sea-Safe Offshore klassiek: Het standaard model heeft al veel toebehoren aan boord die u het makkelijk maken om aan boord van het reddingsvlot te komen, droog te blijven en noodsignalen af te kunnen geven.
  • Sea-Safe Offshore zelfrichtend: Het zelfrichtende model verhoogt de veiligheid doordat de reddingsboot vanzelf rechtop in het water komt te liggen, met als groot voordeel dat u direct in het vlot kan.
  • Sea-Safe Kust: Voor het varen op bijvoorbeeld rivieren, meren en in baaien met gematigde omstandigheden is het kust- en binnenvaartmodel ideaal.

 

Pleziervaart: ISO 9650

Alle Sea-Safe reddingsvlotten die wij verkopen voldoen aan ISO9650 wetgeving die van kracht is op alle wateren met plezier-jachten tot 24 meter (78 ft).

NORM ISO 9650 is internationale regelgeving die  in maart 2005 van kracht is geworden en stelt formele eisen aan reddingsvlotten aan boord van pleziervaartuigen tot 78 ft (24 meter). In Nederland is er geen officiële regelgeving voor het gebruik van een reddingsvlot door watersporters. Maar deze regels gelden wel in bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje of Italië.

Met een ISO 9650 gekeurd reddingsvlot zit u altijd goed. Daarbij blijft het reddingsvlot zijn waarde behouden doordat het in elk land is goedgekeurd.

 

Meer informatie

Voor een prijsoverzicht, klikt u hier (link naar prijslijst).

Voor meer informatie kijk op de website van de fabrikant: (externe link naar website fabrikant - Engels)

 

Nieuw bij ROBWINK

 

NIEUW:

Schenker's ZEN100

Kom 'm bekijken op de METS bij stand 01.757 van 19 t/m 21 november 2019 in de RAI te Amsterdam.


Het einde van het jaar is in zicht, 2019 was een bewogen jaar. Een wisseling van management en medewerkers, de verhuizing van Lelystad naar Mijdrecht waren twee grote gebeurtenissen voor ons bedrijf. 

We danken al onze klanten en leveranciers hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en kijken er zeer naar uit om al het mooie voort te zetten in het nieuwe jaar. 

Eerst hebben we nog wat af te ronden en voor te bereiden, daarom zijn we gesloten van:

donderdag 19 december 2019  

t/m  

maandag 6 januari 2020 

We zien elkaar weer in het nieuwe jaar! Fijne Feestdagen gewenst, 

De nieuwe crew van RobWink / Cirkel BV: 

Hans – John – Annet – Dennis – Hans – Jelle  


Nieuw Telefoonnummer

Met onze verhuizing naar Mijdrecht hebben we een nieuw telefoonnummer. we zijn nu te bereiken op:

+31 (0)85 - 876 88 11

Vanzelfsprekend zijn we ook nog per mail en ons contact formulier bereikbaar.


Schenker ZEN watermaker

Betaalbaar, stil, klein, lichter en efficiënter!

Meer informatie? Ga naar ROBWINK ZEN watermakers


Mantus Scuba Systeem

Compact, licht en draagbaar. Deze duikuitrusting past in zijn geheel in de bijgeleverde rugtas en is door zijn kleine afmetingen ideaal voor aan boord. Meer informatie:

Mantus Scuba


Schenker watermakers beloond met de METS DAME award

De Schenker Modular 300 watermaker werd onlangs genomineerd voor de METS Innovation Award (DAME). De voor beroepsvaart en megajachten ontwikkelde watermaker produceert 300 liter drinkwater per uur met een energieverbruik van 2000 watt.