Schenker watermakers zijn de watermakers van de toekomst! Schenker watermakers hebben minder stroom nodig, zijn eenvoudig en automatisch te bedienen, onderhoudsarm en stil in gebruik. De toekomst is nu! Maak kennis met de technologie van Schenker watermakers waar vele duizenden mensen met veel plezier schoon drinkwater mee produceren.

ROBWINK is gespecialiseerd in maritieme watermakers en is importeur en distributeur van o.a. Schenker en Katadyn watermakers voor de Benelux. Wij leveren watermakers met een capaciteit van 1 t/m 300 liter per uur.

Er is een groot aantal modellen op voorraad en u bent van harte welkom om deze op afspraak te komen bezichtigen in onze showroom. ROBWINK is een erkend servicepunt voor de Schenker watermakers en uiteraard kan de installatie van uw watermaker op verzoek worden uitgevoerd. Voor andere erkende Schenker servicepunten in het buitenland; klik hier

Alle watermakers kunnen zowel op zoet- als zoutwater worden gebruikt. Diverse modellen zijn leverbaar in 12, 24 en 230 volt. Vier types watermakers (ZEN, SMART, MODULAR en READY) zijn verkrijgbaar zodat u altijd een watermaker kan vinden die het beste voldoet aan uw wensen!

Klik hier voor meer informatie over de ZEN watermakers bij ROBWINK

Klik hier voor meer informatie over de SMART watermakers bij ROBWINK

Klik hier voor meer informatie over de MODULAR watermakers bij ROBWINK

Klik hier voor meer informatie over de READY watermakers bij ROBWINK

Modellen Schenker watermakers
Type Zen Smart Modular Ready
Eigenschappen Lichter, slanker en betaalbaar Licht, compact en betaalbaar Compact en in aluminium behuizing Alle componenten in één behuizing (inclusief opvoerpomp)
Capaciteit (liter/uur) 30/ 50/ 100 30/ 60/ 80/ 100 35/ 60/ 100/ 150/ 230/ 300 35/ 60

Voor meer informatie over de verschillende modellen zie het desbetreffende submenu "Zen", "Smart", "Modular" of "Ready".

Energiezuinig dankzij uniek Energy Recovery System

Dankzij het "Energy Recovery System" produceren Schenker watermakers tot vijf keer meer water dan traditionele watermakers, met hetzelfde energieverbruik.

Het gepatenteerde Energy Recovery System van Schenker versterkt en hergebruikt de druk van de lagedrukpomp. Dit resulteert in een zeer efficiënte watermaker: het energieverbruik is slechts 4 Watt per liter geproduceerd drinkwater. Het energieverbruik is 80% lager dan in ouderwetse systemen die werken met een hogedrukpomp. Een Schenker watermaker kan 35 liter schoon drinkwater per uur produceren met een gebruik van slechts 100 watt, zowel op zoet- als zoutwater! 

  • Energie verbruik van slechst 4 Watt per liter drinkwater

Meer Informatie

Voor meer informatie kunt u kijken op de site van Schenker: Klik hier (link in Engels)

Wilt u persoonlijk advies over Schenker watermakers? Aarzel dan niet om contact op te nemen via het contact formulier.

Nieuw bij ROBWINK

 

NIEUW:

Schenker's ZEN100


 Nieuw Telefoonnummer

Met onze verhuizing naar Mijdrecht hebben we een nieuw telefoonnummer. we zijn nu te bereiken op:

+31 (0)85 - 876 88 11

Vanzelfsprekend zijn we ook nog per mail en ons contact formulier bereikbaar.


Schenker ZEN watermaker

Betaalbaar, stil, klein, lichter en efficiënter!

Meer informatie? Ga naar ROBWINK ZEN watermakers


Mantus Scuba Systeem

Compact, licht en draagbaar. Deze duikuitrusting past in zijn geheel in de bijgeleverde rugtas en is door zijn kleine afmetingen ideaal voor aan boord. Meer informatie:

Mantus Scuba


Schenker watermakers beloond met de METS DAME award

De Schenker Modular 300 watermaker werd onlangs genomineerd voor de METS Innovation Award (DAME). De voor beroepsvaart en megajachten ontwikkelde watermaker produceert 300 liter drinkwater per uur met een energieverbruik van 2000 watt.