Een goed management van de totale energie aan boord is een van de hoofdpunten voor het bereiken van een serene staat tijdens het zeilen; dit zou onafhankelijk moeten zijn van het gebruik van elektrische apparaten op uw zeilschip!

Watt & Sea hydrogeneratoren

Hydrogeneratoren van Watt & Sea geven u rust over uw energievoorziening: extra comfort, veilig en met respect voor het milieu.

Ontwikkeld vanuit de benodigdheden voor oceaan zeilraces is de eerste Watt & Sea hydrogenerator in gebruik genomen in 2008. Het doel was om een optimale prestatie te combineren met een minimale vermindering van zeilsnelheid. Sinds die tijd zijn onze producten sterk verbeterd aan de hand van klantervaringen; hierdoor bieden we u een nog beter, betrouwbaarder en efficiënter product.

Watt & Sea hydrogeneratoren worden gebruikt over de hele wereld! Ze zijn de sterkste, betrouwbaarste en lichtste hydrogeneratoren op de huidige markt.

Meer informatie

Voor een prijsoverzicht, klikt u hier (link naar prijslijst).

Voor meer informatie kunt u terecht op de site van Watt & Sea: externe link naar website Watt & Sea (Engels, Duits, Spaans of Frans)

 

 

Nieuw bij ROBWINK

 

NIEUW:

Schenker's ZEN100


 Nieuw Telefoonnummer

Met onze verhuizing naar Mijdrecht hebben we een nieuw telefoonnummer. we zijn nu te bereiken op:

+31 (0)85 - 876 88 11

Vanzelfsprekend zijn we ook nog per mail en ons contact formulier bereikbaar.


Schenker ZEN watermaker

Betaalbaar, stil, klein, lichter en efficiënter!

Meer informatie? Ga naar ROBWINK ZEN watermakers


Mantus Scuba Systeem

Compact, licht en draagbaar. Deze duikuitrusting past in zijn geheel in de bijgeleverde rugtas en is door zijn kleine afmetingen ideaal voor aan boord. Meer informatie:

Mantus Scuba


Schenker watermakers beloond met de METS DAME award

De Schenker Modular 300 watermaker werd onlangs genomineerd voor de METS Innovation Award (DAME). De voor beroepsvaart en megajachten ontwikkelde watermaker produceert 300 liter drinkwater per uur met een energieverbruik van 2000 watt.