In deze categorie treft u diverse producten aan die schone energie opwekken. Voor iedere autonome stroomvoorziening zijn verschillende producten leverbaar, ieder met zijn eigen voor- en nadelen. Zonnepanelen of een windgenerator kunnen uw autonomie aan boord aanzienlijk vergroten, net als de aanschaf van een goede accu of accubank.

ROBWINK heeft jarenlange ervaring met het uitrusten en plaatsen van energieproducten om uw vrijheid op water en land te vergroten. Omdat ieder schip en iedere reis andere stroomvereisten heeft is het soms lastig te bepalen welke technologie het beste bij u past. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen voor advies op maat.

Nieuw bij ROBWINK

De nieuwe Schenker ZEN watermaker is genomineerd voor de DAME Design Award!

De DAME Design Award jury beoordeelt nieuwe maritieme ontwerpen op alle aspecten: innovativiteit, functionaliteit, stijl, en zelfs installeer- en gebruikersgemak. 

Bekijk de andere genomineerden hier.


Schenker ZEN watermaker

Betaalbaar, stil, klein, lichter en efficiënter!

Meer informatie? Ga naar ROBWINK ZEN watermakers


ROBWINK op de METS 2018 te Amsterdam

Bekijk onze Schenker watermakers vanaf 13 t/m 15 november.

Hal 1 stand 757


ROBWINK op de Hiswa te Lelystad

Vanaf 2018 verhuist de HISWA te water naar de evenementenhaven Bataviahaven in Lelystad.

Ontmoet ons en bekijk onze producten op 5 t/m 9 september in Lelystad.

Stand: KO-50


Mantus Scuba Systeem

Compact, licht en draagbaar. Deze duikuitrusting past in zijn geheel in de bijgeleverde rugtas en is door zijn kleine afmetingen ideaal voor aan boord. Meer informatie:

Mantus Scuba


Schenker watermakers beloond met de METS DAME award

De Schenker Modular 300 watermaker werd onlangs genomineerd voor de METS Innovation Award (DAME). De voor beroepsvaart en megajachten ontwikkelde watermaker produceert 300 liter drinkwater per uur met een energieverbruik van 2000 watt.