In deze categorie treft u diverse producten aan die schone energie opwekken. Voor iedere autonome stroomvoorziening zijn verschillende producten leverbaar, ieder met zijn eigen voor- en nadelen. Zonnepanelen of een windgenerator kunnen uw autonomie aan boord aanzienlijk vergroten, net als de aanschaf van een goede accu of accubank.

ROBWINK heeft jarenlange ervaring met het uitrusten en plaatsen van energieproducten om uw vrijheid op water en land te vergroten. Omdat ieder schip en iedere reis andere stroomvereisten heeft is het soms lastig te bepalen welke technologie het beste bij u past. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen voor advies op maat.

Nieuw bij ROBWINK

 

NIEUW:

Schenker's ZEN100


 Nieuw Telefoonnummer

Met onze verhuizing naar Mijdrecht hebben we een nieuw telefoonnummer. we zijn nu te bereiken op:

+31 (0)85 - 876 88 11

Vanzelfsprekend zijn we ook nog per mail en ons contact formulier bereikbaar.


Schenker ZEN watermaker

Betaalbaar, stil, klein, lichter en efficiënter!

Meer informatie? Ga naar ROBWINK ZEN watermakers


Mantus Scuba Systeem

Compact, licht en draagbaar. Deze duikuitrusting past in zijn geheel in de bijgeleverde rugtas en is door zijn kleine afmetingen ideaal voor aan boord. Meer informatie:

Mantus Scuba


Schenker watermakers beloond met de METS DAME award

De Schenker Modular 300 watermaker werd onlangs genomineerd voor de METS Innovation Award (DAME). De voor beroepsvaart en megajachten ontwikkelde watermaker produceert 300 liter drinkwater per uur met een energieverbruik van 2000 watt.