Uitgebreid onderzoek en recente ontwikkelingen in de praktijk van het ankeren resulteerde in de productie van de Wasi Power Ball ankerkettingverbinder. De Wasi Power Ball is de universele ankerkettingverbinder die wereldwijd gebruikt wordt in de meest veeleisende omstandigheden.

De Wasi Power Ball vormt de perfecte verbinding tussen het anker en de ketting en is veel sterker dan de bijbehorende ankerketting. De Power Ball kan 30 graden opzij bewegen en 360 graden draaien in alle richtingen. De Wasi Power Ball is gemaakt van AISI 316 roestvrij staal en is dus zeer duurzaam. De Wasi Power Ball ankerkettingverbinder is de eerste en tot op heden enige ankerkettingverbinder met het prestigieuze Germanischer Lloyds certificaat!

De Wasi Power Ball ankerkettingverbinder is verkrijgbaar voor ankerkettingen van 6 t/m 20 mm dikte.

 

 Meer informatie

Voor een prijsoverzicht, klikt u hier (link naar prijslijst).

 

Nieuw bij ROBWINK

 

NIEUW:

Schenker's ZEN100


 Nieuw Telefoonnummer

Met onze verhuizing naar Mijdrecht hebben we een nieuw telefoonnummer. we zijn nu te bereiken op:

+31 (0)85 - 876 88 11

Vanzelfsprekend zijn we ook nog per mail en ons contact formulier bereikbaar.


Schenker ZEN watermaker

Betaalbaar, stil, klein, lichter en efficiënter!

Meer informatie? Ga naar ROBWINK ZEN watermakers


Mantus Scuba Systeem

Compact, licht en draagbaar. Deze duikuitrusting past in zijn geheel in de bijgeleverde rugtas en is door zijn kleine afmetingen ideaal voor aan boord. Meer informatie:

Mantus Scuba


Schenker watermakers beloond met de METS DAME award

De Schenker Modular 300 watermaker werd onlangs genomineerd voor de METS Innovation Award (DAME). De voor beroepsvaart en megajachten ontwikkelde watermaker produceert 300 liter drinkwater per uur met een energieverbruik van 2000 watt.