Rocna ankers graven zich snel in, hebben een ongekende houdkracht, zijn milieu- en gebruiksvriendelijk. Het Rocna anker verdiende in onafhankelijke testen de 1ste plaats (Sail en Yachting Monthly).

 

Ongekende houdkracht en een zeer snel ingravend anker

Door het uitgekiende ontwerp zoekt een Rocna anker altijd de juiste hoek om zich in te graven.

De uitgebalanceerde gewichtsverdeling en de bijzondere punt zorgen ervoor dat het anker vrijwel direct in de meest voorkomende bodemsoorten ingraaft, zelfs in gras en kelp.

Door de uitgebalanceerde gewichtsverdeling is het mogelijk naar verhouding grote vloeien te creëren. Het grote concaaf (hol) vormgegeven ankerblad zorgt voor een ongeëvenaarde houdkracht. Het Rocna anker blijft ingegraven en breekt niet uit wanneer het tij keert of de wind aantrekt.

 

Gebruiks- en milieuvriendelijk

Het ankeren met een Rocna anker kan niet eenvoudiger. Het Rocna anker is een erg veelzijdig anker, dat zich bij alle bodemgesteldheden snel en goed zal ingraven. Er is geen extra loodgewicht nodig. Doordat het anker snel ingraaft en vrijwel niet sleept ontstaat er minder schade aan het zeebed.

 

Meer informatie

Voor een prijsoverzicht, klikt u hier (link naar prijslijst).

Vergelijkingstabel met Rocna, Spade en Mantus ankers op deze site: Anker vergelijkingstabel

Heeft u hulp nodig met het bepalen welke dikte en lengte ankerketting u nodig heeft, neem dan een kijkje in ons ankerketting assortiment: Ankerketting

Voor meer informatie over Rocna ankers raadpleeg de site van de fabrikant:  Rocna ankers (externe link in Engels)

 

Nieuw bij ROBWINK

 

NIEUW:

Schenker's ZEN100


 Nieuw Telefoonnummer

Met onze verhuizing naar Mijdrecht hebben we een nieuw telefoonnummer. we zijn nu te bereiken op:

+31 (0)85 - 876 88 11

Vanzelfsprekend zijn we ook nog per mail en ons contact formulier bereikbaar.


Schenker ZEN watermaker

Betaalbaar, stil, klein, lichter en efficiënter!

Meer informatie? Ga naar ROBWINK ZEN watermakers


Mantus Scuba Systeem

Compact, licht en draagbaar. Deze duikuitrusting past in zijn geheel in de bijgeleverde rugtas en is door zijn kleine afmetingen ideaal voor aan boord. Meer informatie:

Mantus Scuba


Schenker watermakers beloond met de METS DAME award

De Schenker Modular 300 watermaker werd onlangs genomineerd voor de METS Innovation Award (DAME). De voor beroepsvaart en megajachten ontwikkelde watermaker produceert 300 liter drinkwater per uur met een energieverbruik van 2000 watt.