Speciaal voor professioneel gebruik zijn de watermakers van Schenker uitgerust met betrouwbare 240 of 400 volt centrifugaalpompen.

De machines  leveren tussen 100 en 500 liter drinkwater per uur (2,4 m3 tot 12 m3 per dag). Door meerdere watermakers te installeren wordt de opbrengst vergroot en tegelijk de aanwezigheid van drinkwater zeker gesteld; mocht er een watermaker uitvallen, dan wordt er nog steeds water gemaakt.

Professionele watermakers met een opbrengst vanaf 100 liter per uur zijn leverbaar met een getrapte, "multi-stage" centrifugaalpomp en een zandfilter. Oplossingen op maat voor uw schip zijn mogelijk. Neemt u voor meer informatie hierover contact met ons op.

Schenker producten professioneel

Nieuw bij ROBWINK

 

NIEUW:

Schenker's ZEN100


 Nieuw Telefoonnummer

Met onze verhuizing naar Mijdrecht hebben we een nieuw telefoonnummer. we zijn nu te bereiken op:

+31 (0)85 - 876 88 11

Vanzelfsprekend zijn we ook nog per mail en ons contact formulier bereikbaar.


Schenker ZEN watermaker

Betaalbaar, stil, klein, lichter en efficiënter!

Meer informatie? Ga naar ROBWINK ZEN watermakers


Mantus Scuba Systeem

Compact, licht en draagbaar. Deze duikuitrusting past in zijn geheel in de bijgeleverde rugtas en is door zijn kleine afmetingen ideaal voor aan boord. Meer informatie:

Mantus Scuba


Schenker watermakers beloond met de METS DAME award

De Schenker Modular 300 watermaker werd onlangs genomineerd voor de METS Innovation Award (DAME). De voor beroepsvaart en megajachten ontwikkelde watermaker produceert 300 liter drinkwater per uur met een energieverbruik van 2000 watt.