Speciaal voor professioneel gebruik zijn de watermakers van Schenker uitgerust met betrouwbare 240 of 400 volt centrifugaalpompen.

De machines  leveren tussen 100 en 500 liter drinkwater per uur (2,4 m3 tot 12 m3 per dag). Door meerdere watermakers te installeren wordt de opbrengst vergroot en tegelijk de aanwezigheid van drinkwater zeker gesteld; mocht er een watermaker uitvallen, dan wordt er nog steeds water gemaakt.

Professionele watermakers met een opbrengst vanaf 100 liter per uur zijn leverbaar met een getrapte, "multi-stage" centrifugaalpomp en een zandfilter. Oplossingen op maat voor uw schip zijn mogelijk. Neemt u voor meer informatie hierover contact met ons op.

Schenker producten professioneel

Nieuw bij ROBWINK

De nieuwe Schenker ZEN watermaker is genomineerd voor de DAME Design Award!

De DAME Design Award jury beoordeelt nieuwe maritieme ontwerpen op alle aspecten: innovativiteit, functionaliteit, stijl, en zelfs installeer- en gebruikersgemak. 

Bekijk de andere genomineerden hier.


Schenker ZEN watermaker

Betaalbaar, stil, klein, lichter en efficiënter!

Meer informatie? Ga naar ROBWINK ZEN watermakers


ROBWINK op de METS 2018 te Amsterdam

Bekijk onze Schenker watermakers vanaf 13 t/m 15 november.

Hal 1 stand 757


ROBWINK op de Hiswa te Lelystad

Vanaf 2018 verhuist de HISWA te water naar de evenementenhaven Bataviahaven in Lelystad.

Ontmoet ons en bekijk onze producten op 5 t/m 9 september in Lelystad.

Stand: KO-50


Mantus Scuba Systeem

Compact, licht en draagbaar. Deze duikuitrusting past in zijn geheel in de bijgeleverde rugtas en is door zijn kleine afmetingen ideaal voor aan boord. Meer informatie:

Mantus Scuba


Schenker watermakers beloond met de METS DAME award

De Schenker Modular 300 watermaker werd onlangs genomineerd voor de METS Innovation Award (DAME). De voor beroepsvaart en megajachten ontwikkelde watermaker produceert 300 liter drinkwater per uur met een energieverbruik van 2000 watt.