De watermaker specialist ROBWINK Serious Seatools
Kaapstanderweg 1-i
8243RB Lelystad
 


PRIJSLIJST  HOME OVERIGE  NIEUWS  DIENSTEN  CONTACT 

Schenker 2.0 technologie

Schenker kondigt met gepaste trots aan dat voor alle systemen de nieuwe Schenker 2.0 technologie is ingevoerd.

Schoon drinkwater maken is nog nooit zo eenvoudig, economisch en betrouwbaar geweest.

laag stroomverbruik

 

Wat is Schenker 2.0?

In de ERS zijn de o-ringen vervangen voor afdichtringen

Frictiebanden vervaardigd van een innovatief materiaal

Geproduceerd mbv nanotechnologie

Grote slijtageweerstand: 15 keer > koolstofstaal

Resultaat: stille werking, efficiƫntie, grootst mogelijke betrouwbaarheid en levensduur

schenker watermakers schenker watermakers
watermaker smart watermaker MODULAR watermaker READY   Katadyn watermakers
De watermaker van de toekomst heeft minder stroom nodig, is eenvoudig en automatisch te bedienen, onderhoudsarm en stil in gebruik. De toekomst is nu! Maak kennis met de technologie van Schenker watermakers waar vele duizenden mensen met veel plezier schoon drinkwater mee produceren.

Dankzij het "Energy Recovery System" produceren Schenker watermakers tot vijf keer meer water met hetzelfde energieverbruik dan traditionele watermakers. Het energieverbruik is tot 80% lager dan ouderwetse systemen die werken met een hogedrukpomp. Een voorbeeld: met een verbruik van 100 watt kan de Schenker watermaker 35 liter per uur schoon drinkwater produceren, zowel op zoet -als zoutwater.

Diverse modellen zijn leverbaar in 12, 24 en 230 volt. Het lage stroomverbruik maakt het plaatsen van een aggregaat overbodig. Het gebruik van standaardfilters en het ontbreken van een hogedrukpomp garanderen een hoge betrouwbaarheid tijdens zeetochten.

Schenker watermakers maken gebruik van de gepatenteerde ENERGY RECOVERY SYSTEM, die de druk van de lagedrukpomp versterkt en hergebruikt, wat resulteert in een zeer energie-effici?ntie watermaker. Het energieverbruik is slechts 4 Watt per liter geproduceerd drinkwater.

  Katadyn produceert lichtgewicht watermakers met een redelijk stroomverbruik. Naast elektrische units die optioneel met de hand te bedienen zijn maakt Katadyn ook noodwatermakers die alleen met de hand te bedienen zijn.

De elektrische modellen leveren 5 tot en met 12.9 liter drinkwater op vanuit zeewater. De noodwatermakers zijn in twee modellen verkrijgbaar: 1 en 4,5 liter per uur.

 

Overige watersport gerelateerde producten

Ter ondersteuning van ons specialisme leveren wij ook producten in de categorie drinkwatersystemen, communicatiemiddelen, energievoorziening, ankeren en natuurlijk ook veiligheid.
 
 
overig
 

Watermaker projecten, diensten, aanbiedingen en overige informatie

Onderstaande links brengen u naar andere pagina's op deze website die voor u wellicht van toepassing zijn. Want naast watermakers bieden wij vele andere producten en diensten aan, zoals installaties, sponsorprojecten, kunt u lezen wat onze klanten zoal van ons vinden en nog veel meer.
 
Watermaker projecten
Aanbiedingen
Watermaker installaties
Installaties
Tevreden klanten
Tevreden klanten
diensten watermakers
Diensten en service
sponsorprojecten
Sponsor en deals
Partners
Partners en links
Watermaker problemen
Problemen opgelost
 
ol ol ol