De watermaker specialist ROBWINK Serious Seatools
Kaapstanderweg 1-i
8243RB Lelystad
 


PRIJSLIJST  HOME OVERIGE  NIEUWS  DIENSTEN  CONTACT 

Producten voor de beroepsvaart

Schenker kondigt met gepaste trots aan dat voor alle systemen de nieuwe Schenker 2.0 technologie is ingevoerd. drinkwater maken is nog nooit zo eenvoudig, economisch en betrouwbaar geweest.

 

Kies een model voor meer informatie:

 
  watermaker smart watermaker MODULAR watermaker READY
  SMART: 30 tm 100 lph MODULAR: 35 tm 300 lph READY: 36 tm 60 lph

 
 

Algemene informatie watermakers: Schenker 2.0 technologie

Automatische bediening

De watermaker van de toekomst heeft minder stroom nodig, is eenvoudig en automatisch te bedienen, onderhoudsarm en stil in gebruik. De toekomst is nu! Maak kennis met de technologie van Schenker watermakers waar vele duizenden mensen met veel plezier schoon drinkwater mee produceren.

Energy recovery system

Dankzij het "Energy Recovery System" produceren Schenker watermakers tot vijf keer meer water met hetzelfde energieverbruik dan traditionele watermakers. Het energieverbruik is tot 80% lager dan ouderwetse systemen die werken met een hogedrukpomp. Een voorbeeld: met een verbruik van 100 watt kan de Schenker watermaker 35 liter per uur schoon drinkwater produceren, zowel op zoet -als zoutwater.

De modellen

Diverse modellen zijn leverbaar in 12, 24 en 230 volt. Het lage stroomverbruik maakt het plaatsen van een aggregaat overbodig. Het gebruik van standaardfilters en het ontbreken van een hogedrukpomp garanderen een hoge betrouwbaarheid tijdens zeetochten.

Laag stroomverbruik

Schenker watermakers maken gebruik van de gepatenteerde ENERGY RECOVERY SYSTEM, die de druk van de lagedrukpomp versterkt en hergebruikt, wat resulteert in een zeer energie-effici?ntie watermaker. Het energieverbruik is slechts 4 Watt per liter geproduceerd drinkwater.
 

 
Offerte aanvragen? Klik hier voor een offerte  

ol ol ol